zzp         

Resultaten voor zzp

ZZP FNV Zelfstandigen de vakbond voor zzpers.
Als lid krijg je korting op diverse verzekeringen en via ons Inkoopcollectief op concrete zaken, zoals telefonie, energie en kantoorartikelen. Blijf je ontwikkelen. Volg één van de aangeboden cursussen van de ZZP Academy of bezoek één van de bijeenkomsten. 7 redenen om lid te worden.
Auto leasen als ZZP'er: ga je privé of zakelijk leasen?
Je betaalt dan per maand wel iets meer, maar kunt het contract al na enkele maanden kosteloos verbreken. Mooie leasewagen op het oog? Laat altijd meerdere offertes uitbrengen. De tarieven van de aanbieders kunnen onderling nog aardig verschillen, dus vergelijken loont! Een leasebedrijf dat is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease handelt volgens strikte normen. Je bent dan beter beschermd tegen onredelijke kosten of andere wanpraktijken. Als beginnend ZZPer besparen op je leasekosten? Overweeg om in een private lease met reclame te rijden. Of deel je leaseauto met anderen. Bronnen en referenties. Private lease aanbieders.: Nog meer aanbieders. Of bekijk hier alle autos en vergelijk. Private lease auto's.' Bekijk het complete aanbod hier. Vanaf 299, per maand. 60 maanden en 10.000 km per jaar. Vanaf 469, per maand. 60 maanden en 10.000 km per jaar. Kopen of leasen? Is private lease niet duurder dan kopen? Een auto leasen kan zelfs voordeliger uitpakken! Tags: lease en ZZP, ZZP lease zakelijk of privé, ZZP'er' auto leasen, ZZP'er' leaseauto.
PIDZ Voor zzp'ers' in de zorg Met zorg verbonden.
Veel gestelde vragen. Werken in de zorg, maar dan op jouw manier! Natuurlijk wil je werken in de zorg. Voor andere mensen zorgen is het mooiste wat er is. Maar alleen als je het helemaal kunt aanpakken zoals jij dat wilt.
ZZP Wikipedia.
Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van ZZP inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van ZZP en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleZZPoldid41431602.: Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 4 jun 2014 om 1801. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.
ZZP'er' worden? Tips voor beginnende ZZP'ers' Ondernemersklankbord.
Wat betekent ZZP eigenlijk? Bijna iedereen weet wel wat een zzper is: een zelfstandige zonder personeel. In Nederland zijn er maar liefst meer dan een miljoen zzpers. Zzpers werken voor zichzelf en sluiten contracten af met opdrachtgevers. Het werk dat een zzper levert, is dus niet gebaseerd op een vast dienstverband of een arbeidsovereenkomst. Dit worden dan ook vaak freelance opdrachten genoemd.
Een hypotheek voor een zzper Argenta.
Een groot deel daarvan zijn zelfstandigen zonder personeel zzp'ers. Daarvan zijn er ruim 1 miljoen in Nederland. En dit aantal groeit dus. Maar kan een zzp'er' een hypotheek krijgen? Ja, dat kan. Argenta biedt ook zpp'ers' een goede hypotheek met een scherpe rente. Zelfs al u korter dan drie jaar actief bent. De Argenta Hypotheek Ook voor zzper. Bij Argenta kunt u als zzper lenen tegen maximaal 100% van de woningwaarde, zowel met als zonder Nationale Hypotheek Garantie NHG.
ZZP MKB-Nederland.
zzp zelfstandigen zonder personeel. In Nederland kiezen steeds meer mensen voor zelfstandig werken en ondernemen. Waren er in 1996 nog vierhonderdduizend zzp'ers, inmiddels is hun aantal ruim verdubbeld. Het is een ontwikkeling waarmee we onszelf gelukkig mogen prijzen. Zelfstandig professionals brengen Nederland creativiteit, flexibiliteit, productiviteit en ondernemerschap.
Zzp'er' of freelancer. KVK. KVK. KVK Werkt voor ondernemers.
Zzp'er' of freelancer. Gratis online event om je op weg te helpen. Van 23 tot en met 26 november vinden de KVK Live Adviesdagen plaats. Of je nu gaat starten, vernieuwen, groeien of juist stoppen met je bedrijf, tijdens deze dagen bieden we je online advies en inspiratie.
Wat is een zzp'er? ikwordzzper.nl.
Maar je kunt net zo goed zzp'er' zijn in een coöperatie, besloten vennootschap, vennootschap onder firma of maatschap. De term zzp geeft alleen aan dat je geen personeel hebt. Zzp en corona noodfondsen. Als gevolg van coronacrisis worden zzp'er' relatief sterk aangeraakt.

Contacteer ons