url         

Resultaten voor url

What's' What's' in in a a name name Een Een URL URL onder onder het het ontleedmes ontleedmes @ @ iusmentis.com iusmentis.com door door Arnoud Arnoud Engelfriet. Engelfriet.
URL's' worden het meest gebruikt voor Websites, maar ook e-mail adressen of FTP-sites kunnen met een URL worden aangegeven. Door ICT-jurist Arnoud Engelfriet blog, contact. Omdat een URL door een computerprogramma zoals een Webbrowser gelezen moet kunnen worden, is de vorm van een URL strak voorgeschreven.
Wat is een URL?
Een zoekmachine vriendelijke URL ziet er bijvoorbeeld alsvolgt uit.: Door zoekwoorden in je URL te plaatsen, helpt het om je pagina hoger in Google te krijgen. Yadi Webdesign helpt je graag om een website te laten maken met Googlevriendelijke URLs.
Wat is URL? Webdesign-gids.nl.
een bestand of afbeelding, zich op het internet bevindt. Een voorbeeld van een URL is.: De betreffende informatie kan via het net benaderd worden met een browser door de URL in de adresbalk in te tikken of door een hyperlink aan te klikken.
URL Nederlands woordenboek Woorden.org.
Een goede URL moet herkenbaar en leesbaar zijn. copy Kernerman Dictionaries. Schrijf je de afkorting van uniform resource locator met hoofdletters, ook al heeft het voluit geschreven woord geen hoofdletters? Zie URL / url. 25 definities op Encyclo. URL staat voor Uniform Resource Locator.
URL ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Tevens kan een URL worden opgeladen en de bijhorende pagina gepubliceerd., Een PURL Persistent Uniform Resource Locator is eigenlijk een gewone URL, met dit verschil dat er een intermediair bij betrokken is die ervoor zorgt dat de juiste URL wordt gegenereerd naar de gebruiker van de URL.
Eigen URL Jimdo Support.
Je kunt in een eigen URL ook zorgen dat alleen het belangrijkste zoekwoord voor de pagina in de URL staat. Eigen URL voor JimdoPro en JimdoBusiness. Het instellen van een eigen URL is alleen mogelijk met JimdoPro en JimdoBusiness. Impressum Privacyverklaring Sitemap.
De URL essentieel om goed te scoren in Google InterPedia.
Pas op met het veranderen van de URL! Een URL veranderen is soms nodig voor SEO, maar de gevolgen kunnen desastreus zijn. Het wijzigen van de URL betekent namelijk dat je het adres van een pagina verandert. Google heeft een adres opgeslagen en daar klikken mensen op.
Gepersonaliseerde URL gebruiken voor een enquête.
Papier Contacten niet gebruiken: Klik op URL van de enquête papier. Web Hyperlink: Klik op URL van de enquête. Selecteer het tabblad Gepersonaliseerd. Selecteer het domein van jouw gepersonaliseerde URL. Geef de gewenste URL in. Controleer de beschikbaarheid van de gewenste URL door op Controleer beschikbaarheid te klikken.
Wat is URL? SeniorWeb.
Wat is URL? Laat uitspraak horen. Spreek uit als: uu-er-el. Afkorting van uniform resource locator. Andere benaming voor een webadres. Een URL geeft een uniek internetadres voor een website of een bestand dat op internet staat. Een volledig webadres is bijvoorbeeld https//www.seniorweb.nl.:

Contacteer ons