coaching         

Meer resultaten voor coaching

Coaching, advies begeleiding Agentschap Innoveren en Ondernemen. VLAIO_start. VLAIO_start. icon-individueel. icon-ingroep. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Zoek de gepaste steun voor je onderneming. Ontdek de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. Naar de subsidiedatabank. Coaching, advies begeleiding. VLAIO werkt samen met heel wat experten. Misschien kan je wel coaching, advies of begeleiding op maat gebruiken?
Gezondheidsmanagement op het werk Springbok Coaching.
We trachten mensen mee te krijgen in dit verhaal en bieden een onderscheidend aanbod op het vlak van beweging, evenwichtige voeding, ergonomie, recuperatie en stresspreventie. Daarbij verliezen we aspect FUN niet uit het oog: werken mag plezant zijn." Maak met je medewerkers de sprong vooruit, met de kracht van een gezonde levensstijl. Vanuit een 360 holistische visie. Afgestemd op noden, faciliteiten én budget van het bedrijf. Resultaten op korte en lange termijn. Wat tevreden klanten vertellen. WORK@HOME HEALTHY LIFESTYLE PROGRAM. Interactieve webinars: FOOD MOVE RELAX SLEEP BREATH 50 minuten. VOOR INFO: 0475/28 94 87 0484/58 60 06. MASTERCLASS: YOUR GAMEPLAN TOWARDS A HEALTHY AND POSITIVE ORGANISATION IN POST-CORONA TIMES. Intensieve training voor HR professionals, wellbeing managers en preventie adviseurs. max 5 deelnemers per groep. Een uniek aanbod met live kick-off meeting, twee dagdelen online training en individuele coaching o.l.v.
Coaching in het onderwijs? Vonk en Visie.
Hoe zou het zijn als de ander zelf ontdekt hoe hij kan vissen? Om iemand te doen groeien zijn die twee zaken essentieel: ondersteuning én uitdaging. Wanneer beiden ontbreken, verandert er weinig bij de gecoachte, tenzij in de negatieve zin. Wanneer er meer uitdaging dan ondersteuning geboden wordt, voelt het snel bedreigend. Wanneer de coach zich beperkt tot ondersteunen alleen, is er wel bevestiging, maar nog geen groei. Ondersteuning én uitdaging zorgen voor groei. In onze tweedaagse nascholingen over coachingsvaardigheden is het juist dat wat aan bod komt: door de juiste luister en gesprekstechnieken leer je hoe je de ander kan ondersteunen.
SPORTPRAKTIJK Personal Physical Coaching.
Physical coaching moet altijd toegankelijk en tof blijven. Daarom geven we jou de keuze uit de werkwijze. Dit kan in de vorm van begeleide trainingssessies of aan de hand van een individueel sportprogramma dat door je coach mee wordt opgevolgd. Sporten met personal trainer met twee vriendinnen of met een groep collegas? Je persoonlijke sportcoach werkt een aanbod op maat uit. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bij ons in Haasrode / Leuven, lichten we je alle voordelen en opties van personal training en physical coaching toe. Daarna gaan we met veel goesting gericht aan de slag! MAAK HIER JE AFSPRAAK MET ONZE PERSONAL TRAINER / PHYSICAL COACH. Deel met je vrienden.: Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslag waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten. Multiscan Pro Gezondheidsanalyse. De Multiscan is een nieuw innovatief type meet en analysesysteem. Je gezondheid, lifestyle en voedingspatroon worden in kaart gebracht samen met nog diverse, andere parameters.
Coaching: De vier belangrijkste typen coaching, vaardigheden valkuilen.
Ervaringen met coachen en oplossingsgericht werken. Kritiek en valkuilen bij coaching, wat doe je daaraan. Wat is coachend leidinggeven. Waarom worden managers gecoacht? De essentie van coachen. De vier typen van coaching. Is iedere leidinggevende een coach? Wat doen bij blokkades en weerstanden? Teamcoaching: wat leren we van sport-coaches? Kritiek op coaching. Selectie van inzichten, ervaringen en voorbeelden. Wat is coachend leidinggeven. Coachend leidinggeven is dat je mensen aanspreekt op hun verantwoordelijkheid voor hun gedrag en op de effecten van hun houding en manier van communiceren. Dat is iets anders dan beschuldigen, de wacht aanzeggen, onder handen nemen, verwijten, meer gaan controleren of bekritiseren. Maar hoe dan wel? Bepaalde coaching-technieken of stijlen van coaching verschaffen uitkomst. Managers merken dat het bij hun medewerkers vaak vast zit op gedrag en houding: Geïrriteerd gedrag naar de klant, spanningen op de werkvloer, collegiale fricties, afstemmingsproblemen met andere units, stroeve omgang met bazen; allemaal zaken waaronder de prestaties te lijden hebben. Zeker als het ontbreekt aan verantwoordelijkheidsgevoel voor resultaat en klant!
Kenniscentrum Urban Coaching Education Erasmushogeschool Brussel.
Kenniscentrum Urban Coaching Education. Kenniscentrum Urban Coaching Education. Cultuursensitief handelen in de grootstad. Het onderzoek van het kenniscentrum Urban Coaching Education KC UCE focust zich op het cultuursensitief en responsief handelen van de educatieve professional. Binnen vijf onderzoekslijnen krijgen we concrete inzichten over bepaalde domeinen van het cultuursensitief handelen.
Tijdschrift voor Coaching TvC: Visieblad voor Professioneel Begeleiden.
De Dag van de Coach 2021 brengt alle facetten van persoonlijk leiderschap in beeld. Je weet als coach je eigen koers te varen en kunt je cliënten begeleiden in het ter hand nemen van hun eigen kompas. Het belooft een mooie dag te worden! Meer informatie en aanmelden: www.dagvandecoach.nl. Nieuwste uitgave: Gender Tijdschrift voor Coaching, maart 2021.
Online Fitness Coaching AM Coaching Bereik nu jouw droomfysiek! AM Coaching.
Ontdek onze online coaching. Met onze online fitness coaching zorgen we ervoor dat jij jouw fysieke doelen bereikt op evidence-based manier zonder mythes of valse beloftes. Door middel van continue opvolging en coaching zorgen we ervoor dat je training, voeding en levensstijl geoptimaliseerd worden om jouw droomfysiek te bereiken.
Effortlesscoaching.be.
Zoek je een Effortless Coach bij jou in de buurt? Zoom in op de landkaart en je vindt de contactgegevens van de dichtstbijzijnde gecertificeerde Effortless Coach. Klik de balk hieronder. Waar vind ik een Effortless Coach? Zou Effortless Coaching jou iets opleveren?

Contacteer ons