coaching         

Meer resultaten voor coaching

Coaching Vlaams Audiovisueel Fonds.
De aanvrager maakt na het overleg zijn eigen keuzes en draagt daar ook de verantwoordelijkheid voor. Dit betekent ook dat de coaching op zich geen garantie inhoudt dat het VAF het project automatisch zal ondersteunen in een later stadium: van zodra een gecoacht project zich opnieuw in de selectieprocedure begeeft, heeft het hetzelfde statuut als alle andere aanvragen. PDF 1.74 MB Laatst aangepast: 01/09/2020. Een overzicht van alle coaches, inclusief een korte biografie en hun specialisaties. Klik in de inhoudsopgave op de naam van een coach om rechtstreeks naar de specifieke pagina te gaan.
Optimize doelgerichte coaching.
Om sporters te helpen blessurevrij te kunnen trainen en het risico op blessures drastisch te verminderen biedt het Optimize Coaching team vanaf nu sportspecifieke screenings aan volgens Spartanova. Optimize ondersteunt BMC-Vifit Triatlon clinic. Op zaterdag 17 februari organiseert het BMC-Vifit Sport Pro Triathlon Team een unieke triatlon clinic in Sportoase Elshout, Brasschaat.
Effortlesscoaching.be.
Deze site doorzoeken. Moeiteloos Leven en Werken. Moeiteloos leven en werken is je eigen ruimte als vanzelfsprekend innemen, je inkomen verdienen met waar je goed in bent en wat je graag doet, direct verbinding maken met anderen, vrij geven en ontvangen, intuïtief aanvoelen wat de juiste keuzes zijn, vrijuit kunnen spreken en bewegen op belangrijke momenten, ontspannen goede resultaten halen op school, diep en vredig kunnen slapen, vervuld zijn in elke situatie. Als dat is wat je wilt, begeleidt de Effortless Coach je op jouw weg erheen, wat ook je vertrekpunt is! Zoek je een Effortless Coach bij jou in de buurt? Zoom in op de landkaart en je vindt de contactgegevens van de dichtstbijzijnde gecertificeerde Effortless Coach. Klik de balk hieronder. Waar vind ik een Effortless Coach? Zou Effortless Coaching jou iets opleveren?
M-coaching Mensen coachen adviseren.
Traumas verwerken en een plaats geven. Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van m-coaching. Abonneren op de nieuwsbrief. M-coaching werkte voor deze bedrijven. Mensen Coachen adviseren. Vlamingstraat 4 8560 Wevelgem.
Coaching in het onderwijs? Vonk en Visie.
In onze tweedaagse nascholingen over coachingsvaardigheden is het juist dat wat aan bod komt: door de juiste luister en gesprekstechnieken leer je hoe je de ander kan ondersteunen. Met een aantal methodes, zoals vraag en reflectietechnieken leer je hoe je de ander kan uitdagen, kan stimuleren. Of het nu om het coachen van beginnende leraren, stagiairs, of leerlingen gaat, hen doen groeien in hun job of taak is waar het om draait. En in die zin is coaching geen alternatief voor lesgeven, het is iets wat daar op volgt: hoe kan ik de ander bijstaan in en stimuleren om zich te bekwamen in het toepassen van de lessen die hij of zij gekregen heeft. De eerste en verdere stappen in professionalisering dus. En coaching die dat bereikt, verdient haar plaats in ons onderwijs. Maarten Van de Broek. Vonk en Visie. Terug naar overzicht. VONK EN VISIE VOF. BTW: BE 0502.289.061. IBAN: BE38 8601 1937 7272. Maarten Van de Broek. vorming op school.
Coaching en loopbaanbegeleiding in Gent Li Coaching.
Op www.vind-een-coach.be/ of www.pygmalion2.be/nl/coaches vind je andere loopbaancoaches. Terug met plezier naar je werk? Jouw doel bereiken? Coaching bij uitstellen en/of ADHD. Get things done! Autisme en nood aan een bondgenoot die concreet en actiegericht werkt? Ik ben Li. Ik ben een professionele, degelijk opgeleide coach. Wat typeert me? Integer, warm, enthousiast, gedreven, toegewijd en leergierig. Ik werk ontzettend graag met mensen. Ik geef resultaatgerichte, praktische, no-nonsense coaching in Gent en Gentbrugge. Begeleiding waarbij ik mezelf als coach overbodig maak zodra het kan.
Coaching Life Loopbaancentrum Fantastique.
GEMANDATEERD LOOPBAANCENTRUM EN KMO DIENSTVERLENER. 2020 door Coaching Life. Met trots gemaakt met Wix.com. Vind Jouw Pure-Unieke Pad. SCHENK JEZELF DE MOOISTE KANSEN. Een leven en loopbaan in lijn met wie je écht bent. Onze missie is om jouw Pure-Unieke stem in je leven neer te zetten. Daarom voorzien wij stijlvolle, kwaliteitsgerichte trajecten die altijd voorbij de verwachtingen gaan. Wanneer jij een authentiek verschil in je leven en loopbaan wil neerzetten, dan ben je bij ons op de juiste plek. Oprichter Coaching Life. Ontdek onze coach community. Ontdek ons team.
Coaching for health Bootcamp op maat.
PERSONAL TRAINING, BOOTCAMP BEDRIJFSFITNESS. Een gezond, fit sterk lichaam zonder kwaaltjes. Gezonde eetgewoontes met een goed gewicht op basis van pure voeding geen vervangers poeders. ER ALLES UIT HALEN. Tonnen energie om efficiënt te werken te genieten van het leven.
Executive coaching Vind-een-Coach.be.
Waarom executive coaching? Onfeilbaar aan de top? Het doel van executive coaching. Het effect van executive coaching. Verschillende coachingsvormen binnen de bedrijfswereld. Wat is executive coaching? Executive coaching of leadership coaching is coaching op maat voor professionals die een topfunctie uitoefenen binnen een onderneming.

Contacteer ons