3d         

Meer resultaten voor 3d

3D Printer Kopen? Filament, Parts Kits Laagste Prijs! 123-3D.
Filament 3D printer PLA filament PETG filament ABS filament Flexibel filament Speciaal filament HIPS Filament. 3D printer merken Anet Anycubic Creality Dremel Flashforge Felix. 3D accessoires Reinigingsfilament Printbed adhesie 3d tools/gereedschap Reparatie tools Kapton Opslagmedia. 3D-printer 3D-printer kits 3D scanners 3D filament vergelijken CNC onderdelen Aanbiedingen 3D-pen.
3D-sensoren ifm electronic.
Ze meten puntsgewijs de afstand tussen sensor en het dichtstbijzijnde oppervlak met behulp van het lichtlooptijdproces. De apparaten verlichten het gebied met een interne of een externe infrarood-lichtbron en berekenen de afstand op basis van het licht dat van het oppervlak reflecteert.
3D puzzel kopen? Dat doe je online bij Fun.
Kies uit 3D puzzels van Maya De Bij, Wickie De Viking, de Ninja Turtles of echte kunstwerken uit de architectuur zoals de Taj Mahal, het Colosseum of het Empire State Building. Heb je je favoriet gevonden? Bestel de 3D puzzel dan snel en veilig op onze webshop!
Pocket 3D Beheersoftware voor de bouw Topcon Positioning Systems, Inc.
Met Pocked 3D hebben aannemers het beheer van een locatie op basis van GNSS letterlijk in eigen hand. Het controleren van afschot, het berekenen van hoeveelheden en het opmeten van het terrein wordt nu wel heel eenvoudig! Gemakkelijk te leren en te gebruiken gebruikersinterface. Directe dataoverdracht naar met 3D uitgeruste machines.
RealVisuals 3D Mapping RealVisuals.
Je maakt als het ware een realistische 3D versie van de bestaande toestand die in andere CAD programma's' kan gebruikt worden. Fotogrammetrie kan worden toegepast om kleinere objecten in 3D weer te geven. Drone data kan gebruikt worden om grote sites vanuit de lucht in kaart te brengen in 3D.
3D printing / printer winkel 3DI 3D printer winkel 3DI.
De Ultimaker S5 heeft een groter bouwvolume, een filament flow sensor en een gebruiksvriendelijke touchscreen. Hij is geschikt voor de kantooromgeving en bereikt uitmuntende printresultaten. Bekijken Formlabs Form 3. Een betaalbaar, industriƫle kwaliteit printer die consistent goede 3D prints levert.
Welkom bij Happy 3D, uw mooiste foto driedimensionaal.
Uw dierbaarste herinnering, levensecht.voor altijd. Of het nu uw mooiste vakantie-foto is, uw trouwfoto, een afbeelding van uw favoriete huisdier, uw dierbare, alles is mogelijk, wij laseren het voor u in kristalglas en de herinnering blijft generaties lang bewaard. 3D FOTO PIKO.
Sweet Home 3D Vrijuit tekenen van plattegronden en plaatsen van meubilair.
Klik op de afbeelding om te vergroten. Je kunt Sweet Home 3D downloaden om het te installeren. en/of het online in je browser gebruiken.: Download Sweet Home 3D Gebruik Sweet Home 3D Online. Sweet Home 3D is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en 25 andere talen. Het werkt onder Windows, macOS, Linux en Solaris. Sweet Home 3D is een open source SourceForge.net project verspreid onder GNU General Public License.
3D VRT Taal.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Sorteren op Relevantie. Samenstellingen met 3D worden met een koppelteken gespeld. Een online hulp tijdens het schrijven. Speel een spelletje zoek de fout. Spreek mee op Facebook. Discussieer mee over taal in de media.

Contacteer ons