3d         

Meer resultaten voor 3d

3D-ICT ICT Consultants.
Samen gaan we ervoor! Op zoek naar een nieuwe uitdaging in een stabiele en boeiende omgeving bij een toonaangevend bedrijf? We zijn er voor u! Op zoek naar een nieuwe uitdaging in een stabiele en boeiende omgeving bij een toonaangevend bedrijf?
3D in tekst en beeld FabLab.
Een 3D printer bouwt dit ontwerp, laagje voor laagje, op tot een tastbaar product, meestal van onder naar boven. De lagen zijn bijzonder dun, variërend van 03, millimeter tot 16 micrometer duizendste van een millimeter, afhankelijk van de gebruikte 3D printtechniek.
3D printing / printer winkel 3DI 3D printer winkel 3DI.
Dat is de nieuwe EinScan-Pro 2X Plus. Deze multifunctionele handheld 3D scanner is makkelijk in gebruik en geeft u snel hoogkwalitatieve scans. Bekijken Formlabs Form 3. Een betaalbaar, industriële kwaliteit printer die consistent goede 3D prints levert. Bekijken Mayku FormBox.
3D-ontwerpsoftware, AR-ontwerpsoftware en apps Adobe.
Deel ze eenvoudig met iedereen via de mobiele Aero-app, zodat anderen abstracte en conceptuele kunst met virtuele objecten kunnen verkennen en daarmee in de echte wereld kunnen experimenteren en werken. Ga aan de slag met onze apps voor 3D en AR. Ontdek de nieuwe mogelijkheden voor 3D AR.
Sweet Home 3D Vrijuit tekenen van plattegronden en plaatsen van meubilair.
Rapporteer een fout. Sweet Home 3D is een vrij te gebruiken ontwerpprogramma dat je helpt om. de plattegrond van je huis te tekenen, meubilair te plaatsen en de resultaten in 3D te bekijken. Klik op de afbeelding om te vergroten. Klik op de afbeelding om te vergroten. Klik op de afbeelding om te vergroten. Klik op de afbeelding om te vergroten. Klik op de afbeelding om te vergroten. Je kunt Sweet Home 3D downloaden om het te installeren. en/of het online in je browser gebruiken.: Download Sweet Home 3D Gebruik Sweet Home 3D Online. Sweet Home 3D is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en 25 andere talen. Het werkt onder Windows, Mac OS X, Linux en Solaris.
3D Print magazine informatie die je vooruit helpt in AM.
Deze nieuwe 3D metaalprinter is gebaseerd op een aantal innovaties die InnStek vorig jaar toonde. Het gaat om een compacte productiemachine, snel inzetbaar in maakbedrijven; de installatie vergt net geen 3 uur. Uniek is de mogelijkheid voor multimetaal 3D printen.
3D-printing: kies voor betaalbare kwaliteit bij Trideus! Trideus.
Geen producten gevonden. HP Desktop Metal BigRep 3DGence Ultimaker Formlabs MakerBot CraftBot 3D Systems Raise3D Tiertime Refurbished tweedehands. ICE Filaments Polymaker MakerBot Ultimaker Infinite Aquasys Formlabs 3D Systems BigRep 3D4Makers ColorFabb Zortrax Z-filament Formfutura Kodak Compost3D The One Up Series.
Driedimensionaal Wikipedia.
Bij computerspelletjes wordt vaak de term 3D gebruikt, en daarmee wordt dan bedoeld dat er perspectivische beelden worden getoond. De term 3D wordt echter ook gebruikt voor de techniek die ook bekendstaat onder de naam stereoscopie, waarbij er twee verschillende beelden worden aangeboden, een voor het linkeroog en een voor het rechteroog.
Over ons: wie zijn 3d investors? 3d investors. linkedin. close.
In deze organisaties zetelen we in de raad van bestuur, waar we van dichtbij betrokken zijn bij de besluitvorming. In 2009 is 3d investors gestart met eigen projectontwikkeling onder de naam 3d real estate. Ook in deze activiteiten leggen we de focus op duurzaamheid en respect.

Contacteer ons