3d         

Zoeken naar 3d

3D-sensoren ifm electronic.
Ze meten puntsgewijs de afstand tussen sensor en het dichtstbijzijnde oppervlak met behulp van het lichtlooptijdproces. De apparaten verlichten het gebied met een interne of een externe infrarood-lichtbron en berekenen de afstand op basis van het licht dat van het oppervlak reflecteert.
Geologisch 3D-model G3D DOV.
Het Geologisch 3D-lagenmodel van Vlaanderen wordt opgemaakt door het Vlaams Kenniscentrum Ondergrond VLAKO bij VITO in opdracht van ALBON van het Departement LNE tot 2016 / in opdracht van VPO van het Departement Omgeving vanaf 2017. Zij voeren verscheidene geologische karterings en modelleringsprojecten uit.
Pocket 3D Beheersoftware voor de bouw Topcon Positioning Systems, Inc.
Pocket 3D betekent meer productiviteit op uw bouwterrein. Uw personeel heeft volledig inzicht, wordt constant geïnformeerd over de af te graven en te storten grond, kan elke meting vastleggen en snel en gemakkelijk een topografie van oppervlakken maken. Daarnaast is Pocket 3D geschikt voor het controleren van offertespecificaties, het uitzetten van hoogtes, het verzamelen van revisie en voortgangsgevens, kwaliteitscontroles en nog veel meer.
RealVisuals 3D Mapping RealVisuals.
Je maakt als het ware een realistische 3D versie van de bestaande toestand die in andere CAD programma's' kan gebruikt worden. Fotogrammetrie kan worden toegepast om kleinere objecten in 3D weer te geven. Drone data kan gebruikt worden om grote sites vanuit de lucht in kaart te brengen in 3D.
3d investors: lets grow 3d investors. linkedin. close.
Zo sturen we samen naar duurzaamheid op lange termijn. Hans Swinnen, 3d investors. 3d investors blinkt uit in respect. Voor de business, kennis en hun klanten. Koen Claerbout, CEO Audioprof Group International. In 2009 is 3d investors gestart met met eigen projectontwikkeling onder de naam 3d real estate.
3D Infinity 3D-printing service 3D-printen en 3D-scannen.
Wil je voor de productie van je product kiezen voor 3D printen, dan heb je natuurlijk eerst een gedetailleerd model nodig. Als jij liever vormgeeft op een andere manier dan 3D modeling, kunnen wij je product tot in zijn fijnste details digitaliseren.
Sweet Home 3D Vrijuit tekenen van plattegronden en plaatsen van meubilair.
Klik op de afbeelding om te vergroten. Je kunt Sweet Home 3D downloaden om het te installeren. en/of het online in je browser gebruiken.: Download Sweet Home 3D Gebruik Sweet Home 3D Online. Sweet Home 3D is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en 25 andere talen. Het werkt onder Windows, macOS, Linux en Solaris. Sweet Home 3D is een open source SourceForge.net project verspreid onder GNU General Public License.
3D Print magazine informatie die je vooruit helpt in AM.
Dit mobiel reparatiecentrum bevat onder andere de Intamsys Funmat Pro 410 3D printer. Binnen een uur na installatie kunnen de mariniers hoogwaardige reserve-onderdelen 3D printen. 3D printen wordt een alsmaar belangrijkere technologie voor de Nederlandse marine om de inzetbaarheid van het materiaal te verhogen.
3D-printing: kies voor betaalbare kwaliteit bij Trideus! Trideus.
HP Desktop Metal BigRep 3DGence Ultimaker Formlabs MakerBot CraftBot 3D Systems Raise3D BCN3D Tiertime Refurbished tweedehands. ICE Filaments Polymaker MakerBot Ultimaker Infinite Aquasys Formlabs 3D Systems BigRep 3D4Makers BASF Forward AM Zortrax Z-filament Formfutura Kodak Compost3D The One Up Series.

Contacteer ons