tandarts         

Meer resultaten voor tandarts

Kwadrant Uw tandarts tot uw dienst.
We namen de tijd om onze praktijk aan te passen en onze protocollen te evalueren om zo de corona crisis op een gezonde manier aan te pakken. Als tandarts weten we zeer goed hoe we moeten omgaan met infectie-ziekten en contaminatie.
Tandartsen Praktijk 318.
Sinds 2015, na zijn afstuderen aan de KU Leuven als algemeen tandarts, is Yves Goyens werkzaam in onze praktijk. Iris Eggermont maakt sinds 2018 deel uit van ons team. Zij is algemeen tandarts, afgestudeerd aan KU Leuven. Sinds september 2020 versterkt algemeen tandarts Ine Boeykens ons team.
DKV Verzekeringen DKV Tandartsportaal.
Open-Close the menu. een particulier/zelfstandige een klein bedrijf 3-19 werknemers een groot bedrijf 19 werknemers een verzekeringstussenpersoon een zorgverstrekker een tandarts een ziekenhuis. Vind je tussenpersoon. Uw portaal waar u ons de nodige documenten kan opsturen voor onderschrijving van Plan Tandzorg.
Tandarts Brussel: Maak gratis en afspraak op het Internet.
Waar vind je een tandarts in Brussel? Brussel heeft meer dan 1.500 tandartsen en het is heel eenvoudig om via doctoranytime een goede tandarts te vinden in Sint-Gillis, Elsene, Ukkel, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Etterbeek, Molenbeek, Jette, Anderlecht, Linkebeek, Laken, Sablon, Marollen, Dansaert, Grote Markt, Matonge of Sint-Katelijne.
Tandarts Lefevre.
Info voor vertegenwoordigers. Welkom bij tandarts Monique Lefevre. Ik ben niet geconventioneerd. indien u de afspraak niet kan nakomen worden de niet afgemelde afspraken in rekening gebracht. voor courant tandheelkundig werk zoals, mondonderzoek, tandsteenverwijdering, radiologisch onderzoek, vullingen: afspraken van 30 min voorzien.,
Dentology Tandarts Antwerpen Vlaamsekaai 24-25 Spoed en Afspraak.
Een bezoek aan de tandarts Antwerpen, Dentology wordt een nieuwe beleving. Onze moderne tandartspraktijk is gevestigd op t Zuid centrum in Antwerpen, gelegen aan de Vlaamsekaai, dus genoeg gratis parkeerplaatsen pal voor de deur. We hebben meerdere behandelkamers, voorzien van de nieuwste apparatuur.
Tandarts Kortrijk Tandartsen 14.
Naast algemene tandheelkunde zijn we gespecialiseerd in het ontzenuwen van tanden. Tandartsen Marie-Elisabeth Degandt en Laurens Dehoorne heten u welkom in deze nieuwe moderne praktijk. We zijn algemene tandartsen met specialisaties in de orthodontie beugels en de endodontie ontzenuwen van tanden.
Tandartspraktijk in Kortrijk Tandartsen 14.
Hiermee kunnen wij sneller problemen opsporen en zo de klacht op een professionele manier aanpakken. De twee tandartsen Laurens Dehoorne en Marie-Elisabeth Degandt van Tandartsen 14 hebben na hun studie als algemene tandarts verder bijgeschoold en nemen ruim de tijd om naar de patiënt te luisteren.
Nederlandstalige tandarts in Brussel dentius.be.
Op zoek naar een Nederlandstalige tandarts in Brussel? Wanneer u op zoek bent naar een Nederlandstalige tandarts in Brussel dan bent u bij Dentius Brussel aan het juiste adres. Wij zijn een volledig nieuwe groepspraktijk bestaande uit verschillende Nederlandstalige tandartsen en tandartsassistenten.

Contacteer ons